BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 31, 2011

tata n bye2 2011

mcm2 yg jdik spanjg 2011 ni..
sumtime hepy n sumtime sad..
apa azam bru??
nk kumpul duit wat kwin..huhuhuhuhu
gtl kn??? my target b4 end of da year 2012 is i have my own car..huhu
kereta sorong pon kire ok la kn..hahaha
diet mcm azam taon2 yg lps huhuhuhu..
n yg lain 2 kire azam biase2 jela..
make my life more better than b4..
fail skali x b'mkne slame2nye kite fail kn..
n this is last entry 4 this year..
mkin tua me rse umo pon dh jdik double 2..22
lau taon lps me smbut new year dkt kem..
taon ni countdown kat tmpt kje jela..
papepon epy new year 2 all n hope 2012 bring a good thing 4 our life..

bnde yg pling me nk lupe bile me aleq dari wat 4time kat sibu..
the biggest mistake in my life..
everybody deserves 4 da 2nd chances, but not 4 da same mistakes..
hope cgt2 xkn ulang ag slh yg same..
me still dpt pluang 2 n me xkn sia2kn..

(IS)
mkin ari mkin syg..hehe
even me slalu wat air milo mnis utk die p die tetap mnum even xabis...hehehehehe
alhmdulillah dpt green light dari mama..
rmai yg ske bile me dpt trime org lain dlm idop me..
rndunye kat die..
mybe mlm new year ni jln ngan die,k.ana,banga n aie..
pusing2 n lepak kat mne2..
bole celebrate our 1st month relationship kn...huhu
kjap je dh sbulan..
org ckp bile bru2 cmuanye indah n bile dh lme jdik bosan..
me harap bnde cam 2 xkn jdik..
seriously mmg xpnah rse dihrgai cmni bile kapel ngan yg lps2..
bkn la nk m'bodek p mmg hakikat..
pling klh lau die dh wat karangan bm..hehe
mmg powerpuff girl ayt yg die bg..
k la mls nk puji bnyk2..
t ade yg kembang kempis idong IS..
hehehe
<3 u..


SnS

Tuesday, December 20, 2011

my life my story

as my promise kat entry YANG DULU nk share pic pkai bju kje..
so 2day here i am wif my uniform..
PIZZA HUT..
i love my job so much..
cmne bole kje piza ni eak??
pdhl xde dlm prancangan mse dpn pon..huhu
mse 2 xde planning pon nk gi interbiu job ni..
p tbe2 je kaki ni nk menapak gi sana lps me turun bas..
mse 2 bru bleq dari s'pore coz interbiu kje kat sane..
padahal job kat s'pore 2 tnggl gi training je..
p nk wat cmne kn..
ati ni tbe2 nk kje kat sini je..
n mama pon ckp ok..
than, this is me wearing that uniform..
cute gak me ni eak..hahahahaha
perasan 2 adlh sy ok...huhuhu
annoying kn org prasan ni..
but this is reality yg me ni mmg prasan..
so what??!!!
hehe


i got this from my 'abi' a.k.a IS..hehe
IS is short form for IZZAD SHAHRADHI..
cincin yg kat rntai 2 k.ana yg pnye..

me jdikkn loket coz cincin yg IS suro pkai 2 me nk pkai kat jari yg sama..
xkn nk pkai dua cincin kat satu jari kn..
hehehehe buang tebiat agknye..
rndunye kat dia..(dh stat miang la 2) ngeE
bantal bsuk die ade kat uma me..
so, t'ubat la skit rndu 2..
doakn me n IS bhgia tau..


wahai sahabat..
hrgailah ape yg ade di dpn mata..
sbelum ia m'jdi seperti kisah dongeng seekor duyung yg b'tukar m'jdi buih dan ia ilang kerana gagalnya sebuah cinta..cinta yg palsu..
dan pd ktika itu sebuah penyesalan xkn b'guna lagi..
t'biarlah engkau t'kapai-kapai m'cari erti sebuah khidupan tnpa cnta yg tlah ilang dan t'hapus dek kerana keegoan kau sendiri..
dan kini engkau sndri, tiada pluang lagi..
apa yg mampu aku katakn hnyalah b'sabar atas dugaanNya..
aku mengatakan ini kerana aku msih s'org sahabat yg xmahu sahabatnya kcewa..
insyallah sinar bahgia akn ade juga..
hnya mse yg akn mnentukn ini smua..
dan ktika dtg sinar baru, jgn lah pula kau sia2kn dan ulangi ksilapan yg sama..
kerana xsmua insan bole m'beri pluang b'kali2 sperti yg pernah kau dpt sbelum ni..
yg patah akn tumbuh dan yg ilang akn bgnti..
wlupon bnyk p'bezaannya, aq harap kau akn REDHA..
apa yg kita bg, kita akn dpt balik..
aku akn doakn kbhgiaan kau wahai sahabat..
dan aku harap kau akn blaja m'hrgai..

sincerely SnS

Thursday, December 8, 2011

ballon

picca from sayadoodle
"so pls tc of my heart"

eeeeeeeee rndu rndu rndu rndu btol kat IS..
p same2 kje n bz..
bile pnt mmg xsempat nk jmpe..
xpela i try 2 undrstand..

work so far ok..
p arini pnt skit coz staff xde..
xsedar pon yg me ngah pnt mse kje..
bile dh bleq n m'baringkn diri ats tilam,bru la me sedar btape pntnye me arini..
perot lak jerit2 mnx di isi..
p bile dh pnt, mmg la xde mood nk mkn..
that y la lau me kje, berat me bole turun m'dadak..
agpon lau dh mndi mls nk mkn sbb xnk gsok gigi ag..hehehehe
besa kn mls je me ni eak..
k la mata dh m'berat ni..
tataaaaaaaaaaaaaa

SnS

Monday, December 5, 2011

is

pinjam picca sayadoodle..huhu

me rse ni la entry title yg pling pndek yg pnah me wat stakat ni..
huhu..
4m3w3d..
ape 2?? phm2 sndri la ye..hehe
bile bg msg kat ex housemate, respon msing2 smua laen2..
klaka btol korang ni la..huhu
after few days so far ok..
hope maintain smpi bile2..

gaji lom msok ag..
mybe dpt cek mse tgh bulan nti..
sokey laaaa bkn nk pkai duit pon skrg ni..
cume ksian kat kwn me 2 je..
insyallah sy tetap pgg jnji sy..
awk jgn rsau ea..
awk shabat sy skrg..
n sy tetap tlong sahabat sy..
kalau awk sush, sy akn sntiasa ada..

(IS)
lembut tp tegas..
cmne 2??
sesuai la kot ngan me yg keras kpale ni..
bnyk kali die ckp me dgil..huhu
gara2 bleq kje tgh2 mlm n me mndi..
xbole nk tdo lau bdn mlekit..
sori coz dgil..huhu
even ske wat muke grg p dia sgt sweet..hehe

(work)
i luv my work so much..
skrg ni me asyk ikot diorg gi ngeteh after work..
ddk b'bual n men reject2..
me dh abes cover mlot me yg jht ni..
p kdg2 t'lps gak skit..
reject t'over..hope xde la yg kcik ati eak..
p bole tahan gak diorg ni pnye mlot lau men reject2..hehehe
nsib baeq la jnis tlinge lembik..
hehehehehhehe
sgt slesa ngan environment kje kat situ..
tq coz sudi bg tnjuk ajar..

SnS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...