BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 20, 2011

my life my story

as my promise kat entry YANG DULU nk share pic pkai bju kje..
so 2day here i am wif my uniform..
PIZZA HUT..
i love my job so much..
cmne bole kje piza ni eak??
pdhl xde dlm prancangan mse dpn pon..huhu
mse 2 xde planning pon nk gi interbiu job ni..
p tbe2 je kaki ni nk menapak gi sana lps me turun bas..
mse 2 bru bleq dari s'pore coz interbiu kje kat sane..
padahal job kat s'pore 2 tnggl gi training je..
p nk wat cmne kn..
ati ni tbe2 nk kje kat sini je..
n mama pon ckp ok..
than, this is me wearing that uniform..
cute gak me ni eak..hahahahaha
perasan 2 adlh sy ok...huhuhu
annoying kn org prasan ni..
but this is reality yg me ni mmg prasan..
so what??!!!
hehe


i got this from my 'abi' a.k.a IS..hehe
IS is short form for IZZAD SHAHRADHI..
cincin yg kat rntai 2 k.ana yg pnye..

me jdikkn loket coz cincin yg IS suro pkai 2 me nk pkai kat jari yg sama..
xkn nk pkai dua cincin kat satu jari kn..
hehehehe buang tebiat agknye..
rndunye kat dia..(dh stat miang la 2) ngeE
bantal bsuk die ade kat uma me..
so, t'ubat la skit rndu 2..
doakn me n IS bhgia tau..


wahai sahabat..
hrgailah ape yg ade di dpn mata..
sbelum ia m'jdi seperti kisah dongeng seekor duyung yg b'tukar m'jdi buih dan ia ilang kerana gagalnya sebuah cinta..cinta yg palsu..
dan pd ktika itu sebuah penyesalan xkn b'guna lagi..
t'biarlah engkau t'kapai-kapai m'cari erti sebuah khidupan tnpa cnta yg tlah ilang dan t'hapus dek kerana keegoan kau sendiri..
dan kini engkau sndri, tiada pluang lagi..
apa yg mampu aku katakn hnyalah b'sabar atas dugaanNya..
aku mengatakan ini kerana aku msih s'org sahabat yg xmahu sahabatnya kcewa..
insyallah sinar bahgia akn ade juga..
hnya mse yg akn mnentukn ini smua..
dan ktika dtg sinar baru, jgn lah pula kau sia2kn dan ulangi ksilapan yg sama..
kerana xsmua insan bole m'beri pluang b'kali2 sperti yg pernah kau dpt sbelum ni..
yg patah akn tumbuh dan yg ilang akn bgnti..
wlupon bnyk p'bezaannya, aq harap kau akn REDHA..
apa yg kita bg, kita akn dpt balik..
aku akn doakn kbhgiaan kau wahai sahabat..
dan aku harap kau akn blaja m'hrgai..

sincerely SnS

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...