BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 12, 2017

Life Update

ehem2 bismillah...
27 years old already..
opsss belom NOVEMBER seh (my bufday) so masih 26 lagi
so gaya penulisan (as usual ayat BM sangat) kenalah matured sikit
lagi pon dh kwin kan, so cannot la mcm budak2 lagi

CAREER
so long story make short
dh benti legoland, keje HR/ADMIN kat Uda Business Centre for 1years and 6months, benti lagi n now i am PENGANGGUR TERHORMAT
reason berhenti bcoz of xtahan dgn husband bos yg acah2 bgus :)
it is not bcoz of me t'lalu manja tau
kalau sesape yg dgr citer psl si polan 2 comfirm suruh berhenti. HEHEHE
n now xkje la gamaknye...
but then alhamdulillah
dah dapat kje baru
Isnin ni me start kje sbgi ADMIN juga
doakan me tau!!!

MARRIED
2years n 5months
still newbies, masih bnyk lagi onak n duri yg akn me n hsbnd kena go through
hope kami akn tabah n sabar
talk about anak, rezeki blom smpi lagi :)
alhamdulillah i'm okay with that
me n hsbnd just +ve dgn ketentuan ALLAH
ade hikmah di sbalik smua ni INSHA ALLAH
fmily n friend alhamdulillah sgt2 supportive
dorang xde ckp2 bende yg mnyakitkn ati pon
beruntung sbb ALLAH bg rezeki kasih syg yg melimpah ruah drpd org sekeliling
love smua bnyk2
XOXO :)

MYSELF
masih mempunyai perangai lame yg gile, gedik, ngengada n ofcoz BAJET BAGUS
BAJET BAGUS 2 mmg prangai abadi ok. HAHAHAHA
i'm happy now with all this people around me
the most happy person in the world hokehhhhh
biaselah dlm hidup ni xselamanye indah
tp xdelah me down mcm DULU DULU 2
down BODOH namenye..HAHAHAHA
well thanks to my 'PAST TENSE' coz buat mcm 2
sbb kalau me x go through bende2 BODOH 2, me xkan seHAPPY skrg
seriously, bile ingt balik dulu FRUST, msti mcm nk gelak
wat ENTRY BLOG mcm dunia ni nk kiamat bile frust
SILLY ME
BONGOK btol mase 2. HAHAHAHA
bende dah lps kan 
now msing2 dah ade life masing2
smua dah happy
ALHAMDULILLAH
LIFE LEARNING PROCESS
such a kelakar memory

ok la dear
that all for now
next time me akn merepek lagi kat sini
DAAAAAAA
Lots Of LOVE
XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...